Timeplan

FRISKISGRUPPA

Dag: Mandag
Klokkeslett: 17:35-18:20
Instruktør: Cecilie Korsan Sundet
Assistent-Instruktør: Anna Caroline Fladby
Lokasjon​: Nidaros Danseklubbs egne lokaler. Trening gjennomføres, men lokalene er under oppussing pga vannskader.

Påmelding

Dansekurs for utviklingshemmede barn

Friskisgruppa er vårt unike tilbud til utviklingshemmede barn. Her er det den erfarne treningssenterinstruktøren Cecilie Korsan Sundet som er hovedtrener. Sammen med Anna Caroline Fladby skaper de to en dansetime full av bevegelse, moro, tilhørighet og smil! 
Vi er skikkelig stolte av Friskisgruppa vår!
Vi mottar støtte fra Trondheim kommune og Norges Danseforbund for å holde kurset.

Pris 1700,-
 

INSTRUKTØRENE

Cecilie

Cecilie Korsan Sundet

Cecilie Korsan Sundet er dansemamma i Nidaros Danseklubb og hun er en fantastisk instruktør for Friskisgruppa - Nidaros Danseklubb sitt unike tilbud til barn med utviklingshemming. Barna elsker henne og de stråler etter hver trening! Cecilie har årelang erfaring som instruktør ved treningssenteret 3T.
 
Anna%20Caroline%20Fladby

Anna Caroline Fladby

Anna Caroline Fladby kommer fra Gjerdrum, et lite stykke utenfor Oslo. Hun studerer for tiden ved NTNU og underviser i sportsdans hos oss i Nidaros Danseklubb. Anna har danset aktivt i 9 år, hun har deltatt i en rekke nasjonale og internasjonale konkurranser. Hun har vært 6 ganger Norgesmester i standarddans og latindans, og var de siste årene på rekrutteringslandslaget. Hennes trenerbakgrunn er mest for barn, men Anna er svært engasjert og ønsker å bli en god trener for utøvere i alle aldre. 
Vi er veldig glad for å ha Anna med i trenerteamet i klubben!