Timeplan

SPORTSDANS KONKURRANSEGRUPPER barn/rek/konk

Dag: Onsdag
Klokkeslett: 16:45-18:15
Instruktør: Kristoffer Melås
Lokasjon​: Nidaros Danseklubbs egne lokaler.

Påmelding

Sportsdans barn/rek/konk

Disse timene er for de viderekommende danserne våre. Kristoffer og Mette Melås er hovedtrenere. Det trenes onsdager på Vikhammer og torsdager på Ringve skole. Ca en helg hver måned er det treningssamling og da blir det trening fra onsdag til søndag. Treningssamlingene avholdes blant annet i våre lokaler på Vikhammer, i Ytre Malvik Samfunnshus, på Ringve skole eller i andre lokaler vi låner av Trondheim kommune. 
Danserne stiller på dansekonkurranser både lokalt, regionalt og nasjonalt. De konkurrerer i barneklasser, rekrutteringsklasser eller konkurranseklasser.

Det er moro å konkurrere og reise på turer, men det fantastiske miljøet Kristoffer og Mette skaper i hverdagen er uansett det viktigste!

Pris 2300,-

INSTRUKTØREN

16114442_10154038778706761_2306708301202876796_n

Kristoffer Melås

Kristoffer er gift med Mette Melås og sammen utgjør de to hovedtrenerteamet i sportsdans i Nidaros Danseklubb.
Da Kristoffer og Mette var aktive dansere var de et av Norges beste sportsdanspar. Nå vier de all sin tid til å undervise og resultatene danseparene deres viser på konkurranser i inn- og utland beviser at de er topptrenere!
 
Både Kristoffer og Mette er opprinnelig fra Lillehammer hvor de begynte å danse sportsdans på Jannikes danseskole. Da de var 16 og 17 år gamle flyttet de til Lillestrøm for å satse på dansen.
 
"Vi elsker å danse og vi bruker all vår tid på å trene og undervise i dans. Vårt beste resultat er når vi ble nr. 7 av ca. 200 par i Rising Star, Blackpool Dance Festival i mai 2016.