Timeplan

SPORTSDANS NYBEGYNNER på Ringve Skole

Dag: Mandag
Klokkeslett: 17:30-18:15
Instruktør: Sebastian Skårslette Trondal
Assistent-Instruktør: Marte Lund Ramstad
Lokasjon​: Ringve skoles gymsal

Påmelding

Lær vals, samba, cha-cha-cha m.m.

HELT NYTT TILBUD!

Vi starter et helt nytt tilbud med sportsdans for nybegynnere mandager kl 17.30 til 18.15 på Ringve Skole gymsal.
Her lærer du grunnleggende trinn i vals, samba, cha-cha-cha, tango osv. Kurset holdes av våre rutinerte trenere Sebastian og Marte.

Kurset går fra uke 2 t.o.m 7. 

Pris 500,- inkludert medlemskontingent.

INSTRUKTØRENE

Sebastian

Sebastian Skårslette Trondal

Sebastian har vært i klubben siden oppstarten i januar 2012. Han er trener for barnedans, sportsdans nybegynner (1.klasse og eldre) og nybegynnerkurset "Skal vi danse" for voksne. 

Han er aktiv danser og konkurrerer i voksen eliteklasse. Sebastian studerer ved NTNU og bor i Trondheim. Han bruker all sin tid utenom studiene på dansegulvet sammen med sin dansepartner Marte Lund Ramstad.

Nidaros Danseklubb er stolte over å ha Sebastian som trener for våre yngste, og voksne dansere. En trygg, engasjert og dyktig instruktør.

Marte Lund Ramstad

Marte er en av våre elitedansere. Hun har danset for Nidaros Danseklubb i inn- og utland gjennom mange år. Hun jobber i barnehage, er veldig flink med både barn og voksne. Sammen med Sebastian er hun trener for våre yngste dansere. Vi er veldig stolte av å ha Marte med i trenerstallen i Nidaros Danseklubb. Med Marte som trener er du garantert å ha en dyktig og tålmodig instruktør.